Index General Support requests Feature requests Content requests Bug reports Misc issues Tips & tricks How to... Notices

Cannot sign into icomancer (General)

by Wanda Clow, Friday, June 22, 2018, 11:47 (173 days ago)

I am having a problem with the program. I uninstalled it. Then reinstalled the program. When I restart it. The icomancer account setup shows which is normal. The problem is when I entered my username and password, and push the enter button it goes blank. Then I got a message about the license.Now icomancer will connect to the internet and get a license file for you. No personal information will be transmitted in the process.
Then another message popped up.

icomancer
---------------------------
It seems the licensing server isn't available right now.
Reported error is:
System.Xml.XmlException: Root element is missing.

at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Throw(Exception e)

at System.Xml.XmlTextReaderImpl.ParseDocumentContent()

at System.Xml.XmlTextReaderImpl.Read()

at System.Xml.Linq.XDocument.Load(XmlReader reader, LoadOptions options)

at System.Xml.Linq.XDocument.Load(String uri, LoadOptions options)

at System.Xml.Linq.XDocument.Load(String uri)

at Icomancer.modAppOps.DownloadAndInstallAnonymousCert() in H:\Icomancer\Icomancer\modAppOps.vb:line 422

Please try again later.
---------------------------
OK
---------------------------

Now that is the problem. I cannot connect to the server. I have a Standard account which I cannot access.

Cannot sign into icomancer

by Wanda Clow, Friday, June 22, 2018, 11:50 (173 days ago) @ Wanda Clow

I forgot to add. The reason why I reinsalled the program. It froze up trying to use my icons ti imbue a folder.

The server is experiencing isues when logging in

by acaballero @, Friday, June 22, 2018, 16:32 (173 days ago) @ Wanda Clow

There is a problem with the login script. I'm checking it right now.

I'll reply again when I fix the issue.

Fixed!

by acaballero @, Friday, June 22, 2018, 16:58 (173 days ago) @ Wanda Clow

There was an issue with one data file on the server. It is fixed. Now you can login again.

It is possible that this same issue was causing the hangup when crafting and uploading contents to the server, so please craft and imbue something and let me know if you keep having these issues.

Fixed!

by Wanda Clow, Friday, June 22, 2018, 21:00 (173 days ago) @ acaballero

I was able to imbue and craft. Thank you.

RSS Feed of thread
powered by my little forum